Mini-Mriswah

Voor als Mriswah er uit ligt, maar de verslaving niet te stoppen is!


Je bent niet ingelogd. Log in of registreer je

Cara's Chars! ^^

Ga naar beneden  Bericht [Pagina 1 van 1]

1 Cara's Chars! ^^ op do dec 04, 2014 11:08 pm

Cara

avatar
Admin
Naam: Lunet
Leeftijd: 23
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:


Lunet heeft een redelijk lichte huid, donkere ogen en een bijpassende grote bos glanzende donkere krullen.
Ze is goed gevormd en ongeveer 1,72m.

Karakter:

- Hartelijk
- Oplettend
- Liefdevol
- Plagend
- Sterk

Geschiedenis:
Al vanaf haar twaalfde is Lunet in dienst bij de Olissingers. Een ander leven kent ze eigenlijk niet, ondanks dat ze heus wel ouders heeft en een zusje; Manea.
Lunet heeft een behoorlijke geestelijke kracht en dat heeft er voor gezorgd dat ze al vanaf het begin had geleerd wat ze kon doen en wat op slaag kwam te staan. Ze leerde vlot en al vanaf haar vijftiende kreeg ze vrijwel nooit meer een tik van de hoofdbediende.
In haar puberteit kwam ze er ook achter dat ze mannen niet interessant vond en allen wat voor vrouwen voelde. Ze experimenteerde met heel wat andere bediendes en vond het heerlijk wat ze leerde en hoe het ging.

Vanaf haar twintigste begon ze de aandacht te trekken van de mannen, maar zorgde er altijd voor dat ze stapels klusjes had, of wimpelde hen simpelweg af. Haar aandacht ging naar Cyra, de jongste Olissinger, die haar lichamelijk ontzettend aantrok..
Dat kwam echter pas drie jaar later tot uiting en verschillende gebeurtenissen zorgden ervoor dat ze officieel Ares zijn minnares werd, al liet ze hem alleen maar smachten. Zelfs een kus kreeg hij niet van haar!Laatst aangepast door Cara op wo dec 17, 2014 10:17 pm; in totaal 1 keer bewerkt

Profiel bekijken

2 Re: Cara's Chars! ^^ op vr dec 26, 2014 1:59 pm

Cara

avatar
Admin
Naam: Kàra Veslesigr
Leeftijd: Onsterfelijk, niet bekend
Geslacht: Vrouwelijk
Uiterlijk:


Haar licht gekleurde huid, donkere ogen en donkere haar doen vermoeden dat ze uit een van de warmere streken wegkomt. Kàra is normaal in bijna alle opzichten: ze is niet uitzonderlijk lang, heeft geen bijzonder postuur en verder geen bijzondere kenmerken waardoor je haar heel gemakkelijk over het hoofd ziet. Maar mocht je haar wel zien, dan doet ze net iets te perfect aan.

Karakter:
- Meelevend, maar soms toch onverbiddelijk
- Zachtaardig
- Een miniem beetje rebels

Geschiedenis:
Kàra is één van de vele Walkuren die deze aarde bewandelen. Anders dan haar zusters, probeert zij echter af en toe mensen of Shanea te waarschuwen voor hun lot wat op hun weg ligt. Vaak luisteren Shanea wel, en zijn mensen enkel bang voor haar.
Zij kan zich zichtbaar maken voor welk wezen dan ook, maar er ook voor kiezen om ongezien voorbij te gaan. Degenen in rouw, of die al oud zijn en veel hebben meegemaakt zijn meestal de wezens die haar hoe dan ook kunnen zien, of zij daarvoor kiest of niet.

Als Walkure heeft Kàra de taak om sommige zielen te begeleiden als ze stervende zijn. Ze verschijnt dan met een perfecte rode roos om het -min of meer- onafwendbare duidelijk te maken.

Profiel bekijken

Terug naar boven  Bericht [Pagina 1 van 1]

Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum